Houtlooktegels
HOUTLOOKTEGELS.COM

Plavuizen

Plavuizen

Tegels

Kwaliteit
Vloer tegel
HOUTLOOK PLAVUIZEN
Een tegel vloer in uw woonruimte? Dat kan bijna in elke ruimte. Als je een tegelvloer legt heb je eigenlijk alleen maar voordelen. De vloer is heel sterk en kan wel tegen een klap. In de laatste jaren zijn er heel veel soorten tegel designs bij gekomen dat is alleen maar beter want er is voor ieder wat wils. Nog een groot voordeel is dat je niet tot geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud.

De houtlook plavuizen heeft hele mooie dingen aan bod. Ze zijn namelijk slijt-,kleur en krasvast. Ook is het mogelijk om er een vloerverwarming onder te plaatsen zodat je geen koude voeten krijgt. En het onderhoud gaat ook eenvoudig. Je hoeft de plavuizen niet te waxen, schuren of impregneren. Ze geven ook een fijne en warme sfeer aan in de ruimte. Bovendien zijn de plavuizen ook duurzaam. Tot slot zijn ze ook waterbestendig dus is het ook mogelijk om de tegels in de badkamer te plaatsen.

De plavuizen zijn heel eenvoudig te onderhouden. Wel goed om te weten is dat je de plavuizen niet met te zure reinigingsmiddelen moet schoonmaken, een ph-waarde boven de 7 kan de voegen aantasten en daardoor gaan ze lekken en zo ontstaan er beschadigingen. Alle reinigingsmiddelen met olie kun je ook beter vermijden, dit is ook tegenwoordig niet meer gebruikelijk omdat er dan nog een extra laagje komt op de vloer.</p> <p>Het hebben van houten plavuizen scheelt dus een hoop werk. Even stofzuigen vervolgens dweilen en ze zijn weer zo goed als nieuw.</p> <p>De houtlook plavuizen worden op hoge temperatuur gebakken en dat zorgt voor die hardheid. Door middel van diverse prints worden die plavuizen gemaakt. Een vloer van keramiek bestaat uit een aantal verschillende prints die allemaal anders zijn. Dit zorgt juist voor die mooie eindresultaat.

De kosten liggen meestal tussen 20 en 50 euro.